Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivumme toimisi oikein, esimerkiksi suojaustoiminnot tai evästeiden suostumusasetukset.
Mieltymysevästeiden avulla sivusto tallentaa tietoja, jotka muuttavat sivuston käyttäytymistä ja ulkonäköä, kuten kielivalintoja tai käyttäjän sijainteja.
Parantaaksemme verkkosivuamme keräämme nimettömästi tietoja tilastollisiin ja analyyttisiin tarkoituksiin. Näiden evästeiden avulla voimme esimerkiksi seurata verkkosivumme tiettyjen sivujen käyntien määrää tai kestoa, mikä auttaa meitä optimoimaan käyttäjäkokemusta.
Nämä evästeet auttavat meitä mittaamaan ja optimoimaan markkinointitoimiamme.
Poikkeusajan podcastin viimeinen jakso on nyt kuunneltavissa!
Ympyrä sulkeutuu, kun jo ensimmäisessä jaksossa maaliskuussa 2020 vieraillut ravintolayrittäjä Henri Alén on jälleen Lotta Backlundin haastateltavana.
Miten ravintolat ovat selvinneet rankasta korona-ajasta? Mitä olisi pitänyt tehdä toisin alan tilanteen helpottamiseksi? Onko esimerkiksi anniskelun aikarajoituksissa ollut mitään järkeä? Entä jääkö tästä kaikesta käteen mitään hyvää?
Milloin pääsee taas konserttiin tai ravintolaan? Missä järjestyksessä yhteiskunnan tärkeitä toimintoja voidaan avata? Suomalaiset tarvitsevat selkeän näkymän, koska ja miten
Suomalainen koulu on paperilla hyvä, mutta todellisuudessa se on vielä parempi. Miten pidämme sen sellaisena myös jatkossa? Miten puoluesihteerin perheessä